Διήμερη Ενημερωτική – Επιμορφωτική Συνάντηση για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΣΕΠ) και τα Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, για Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Σχολικού Έτους 2019-20

Το  Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης ( ΚΕΣΥ) Πέλλας  θα υλοποιήσει ενημερωτική – επιμορφωτική συνάντηση για Θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας . Η συνάντηση αυτή απευθύνεται:

  1. Σε όλους/ες τους/τις Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας (η συμμετοχή των οποίων κρίνεται απαραίτητη).
  2. Στους/τις  εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ που διδάσκουν το μάθημα ΣΕΠ ? Ασφάλεια & Υγιεινή στο χώρο Εργασίας (η συμμετοχή των οποίων κρίνεται απαραίτητη).
  3. Σε όλους/ες  τους/τις  Εκπαιδευτικούς που προτίθενται να αναλάβουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  (είτε για τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας», είτε για την  «Ημέρα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές της Γ΄τάξης των Γυμνασίων»)
  4. Κάθε άλλο/η Εκπαιδευτικό που προτείθεται να υλοποιήσει δράσεις ΣΕΠ μέσω  κάποιου  άλλου Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων ή και στο πλαίσιο της «Θεματικής Εβδομάδας» ή ακόμη και δια μέσω άλλου μαθήματος (Ερευνητικές Εργασίες).

                Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών η Ενημερωτική ? Επιμορφωτική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο ημερών από 29/10/19 έως και 30/10/19 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας (πλατεία Μικράς Ασίας 7, πλησίον του ΚΕΣΥ Πέλλας), κατά τις ώρες 11:00΄-14:30΄. Για κάθε ημέρα ορίστηκαν δύο θεματικές ενότητες σύμφωνα με το πρόγραμμα.

δείτε εδώ το Πρόγραμμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...