Πρόσκληση σε ενημερωτική τηλεσυνάντηση για τις Π.Ε. υποψήφιων με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

δείτε εδώ το πλήρες κείμενο

Προσκαλούμε τους Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών/τριών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, τους/τις ενδιαφερόμενους/ες παραπάνω μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, καθώς και τους/τις απόφοιτους/ες Λυκείου, που θα εξεταστούν προφορικά, να παραστούν σε εξ αποστάσεως ενημερωτική συνάντηση μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης, η οποία διοργανώνεται από την υπηρεσία μας, το 3ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Πέλλας. Η εξ αποστάσεως ενημερωτική συνάντηση θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00.

Κατά την τηλεσυνάντηση γονείς και μαθητές/τριες θα ενημερωθούν  από τον Πρόεδρο του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου  Έδεσσας, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής του 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ράπτη Γ., τον Συντονιστή Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπ/σης του 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μπίνια Ν. και την Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Πέλλας, κ. Μπουρδομπούρα Γ. για τη διαδικασία, τον τρόπο και τις συνθήκες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ατόμων με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας να ενημερώσουν  για τη διεξαγωγή της τηλεσυνάντησης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου, καθώς και τους/τις  απόφοιτους/ες, που δικαιούνται απαλλαγής από τις γραπτές πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι απαιτήσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην τηλεσυνάντηση είναι:

  • Σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Η/Υ με ακουστικά/ηχεία, μικρόφωνο και κάμερα ή εναλλακτικά κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα βιντεοκλήσης

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συνδεθούν στην ενημερωτική τηλεσυνάντηση τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/83250012439?pwd=WmNCRXlvMjg5TDlRQ3EvQldhUVhNdz09

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...